Om 2CV-Experten

Mere end 55 år i branchen

2CV-Experten startede i 1962 med salg og reparation af Citroën 2CV.

Skandinaviens største i reservedele til 2CV og Mehari

Vi har mere end 200 brugte 2CV´er liggende adskilt på vores brugtlager. 

Desuden har vi de fleste nye reservedele samt tilbehør på lager til 2CV og Mehari.

2CV-Experten sender hver dag reservedele til hele Skandinavien.

Skandinaviens største i værkstedsarbejde af 2CV

2CV-Expertens specialværksteder med professionelle mekanikere, der udelukkende reparerer og renoverer 2CV, tilbyder dig den bedst mulige service - med garanti.
 
Vores mekanikværksted arbejder med service, tekniske reparationer, klargøring til periodiske syn. Samt total renovering. Vores karrosseriværksted arbejder udelukkende med pladearbejde, herunder renovering af chassis og karrosseri.

Arbejdsgang ved specielt totalrenoveringer

Renoveringens omfang og budget aftales på forhånd, når vi har gennemgået bilen sammen med kunden. og når arbejdet går igang, sender vi hver fredag pr. email en opdatering til kunden med tidforbrug pr. dag, en reservedelsliste samt aktuelle fotos af bilen. og efterfølgende fredag opsummeres listen. Så kunden hele tiden kan følge med i forløbet. Der fortages selvfølgelig ikke ændringer i det aftalte uden kundens akcept pr. email. 

2CV-Experten giver garanti for veludført arbejde - vi holder det vi lover!

Mens du venter på din 2CV-reparation ...

2CV-Experten er beliggende i det naturskønne midtjyske søhøjland i udkanten af Skanderborg med udsigt over Jyllands største sø, Mossø.

Du velkommen til at vente, mens din 2CV bliver repareret. Du kan f.eks bade i Mossø, gå en tur i skoven eller se video i vores museum og showroom.

Salg af 2CV

2CV-Experten har altid et stort udvalg i totalrenoverede og klargjorte 2CV´er til salg.